ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου

Παρασκευή 13/12/2013

Δελτίο Τύπου

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 στις 11.00 π.μ., στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, στον Πειραιά θα διεξαχθεί σύσκεψη με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση, προβλήματα, προκλήσεις και προοπτικές».

Στην συνάντηση θα συμμετέχει ο Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος με ανώτερα στελέχη του Υπουργείου και την Γενική Γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης Αιγαίου Χριστιάννα Καλογήρου. Στην σύσκεψη θα συμμετέχουν επίσης ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Κακαλής και Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης και οι δήμαρχοι των δήμων που υπάγονται στις δύο περιφέρειες.

Σκοπός της συνάντησης είναι να γίνει μια συντονισμένη συζήτηση από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται στην περιοχή.