ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου

Δευτέρα 02/12/2013

Δελτίο Τύπου

Με πρωτοβουλία και παρουσία, του Υπουργού Αναπληρωτή Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων μεταξύ του γ.γ. Αγροτικής Ανάπτυξης Μόσχου Κορασίδη και του πρόεδρου της ομοσπονδίας Αλιευτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου «ο Φάρος» Γιώργου Αρώνη.

Θέμα της συνάντησης ήταν προβλήματα που αφορούν την αλιεία και απασχολούν τους αλιείς τόσο της Πελοποννήσου όσο και ολόκληρης της χώρας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και συμφωνήθηκε να καταβληθούν όλες οι δυνατές προσπάθειες για αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος κλάδος.