ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Ευχές Πάσχα Αν.Υπουργού Εσωτερικών Λ.Γρηγοράκου

Φίλες και Φίλοι

Αγαπητοί μου συμπατριώτες

Η Ανάσταση του Κυρίου που ακολουθεί την εβδομάδα των Παθών εύχομαι να σηματοδοτεί για τον καθένα ξεχωριστά την επίτευξη στόχων και την απαρχή νέων προσπαθειών για ότι ποθούμε. Ελπίζω η Ανάσταση του Θεανθρώπου φέτος να σημαίνει και Ανάσταση της χώρας μας μετά από 4 πολύ δύσκολα χρόνια. Οι προσπάθειες των Ελλήνων πολιτών πιάνουν τόπο! Η οικονομία μας οδεύει προς ανάκαμψη. Ο Απρίλιος δείχνει ότι θα είναι ένας μήνας που η ανεργία βαίνει μειούμενη. Το μνημόνιο θα είναι πλέον πεδίο αντιπαράθεσης για το παρελθόν, αλλά όχι για το μέλλον!

Η Λακωνία είναι τόπος πρωτοπόρος στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση, όπως υπήρξε πάντοτε πρωτοπόρος στις ιστορικές στιγμές του τόπου.
Εμείς, οι Λάκωνες, συμβάλλαμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για να παραδώσουμε στα παιδιά μας την χώρα καλύτερη απ’ ότι την παραλάβαμε. Αυτός είναι ο μοναδικός γνώμονας των προσπαθειών μας.
Εύχομαι Χρόνια Πολλά, καλή Ανάσταση με υγεία, αγάπη, δύναμη και δημιουργικότητα για όλους!

Λεωνίδας  Γρηγοράκος
Αν. Υπουργός  Εσωτερικών
Βουλευτής  ΠΑ.ΣΟ.Κ  Λακωνίας