ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

ΔΤ 13.05.2014 "ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΓΥΘΕΙΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ"

Δελτίο Τύπου


Ο Αν.Υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος συνεργάστηκε με τον Υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας.

Στη συνέχεια της συνεργασίας αυτής, υπήρξε συνάντηση του Γενικού Γραμματέως Λιμένων και λιμενικής Πολιτικής κ. Αθανάσιου Χριστόπουλου με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Αναπληρωτή Εσωτερικών, κύριο Παναγιώτη Τσιριγώτη.  Εκεί γνωστοποιήθηκαν οι κάτωθι αποφάσεις:
1)      Εγκρίθηκε η επισκευή κρηπιδωμάτων στο λιμάνι του Γυθείου. Προϋπολογισμός έργου: 123.000 ευρώ
2)      Εγκρίθηκε η διαμόρφωση πεζοδρομίου στο λιμάνι του Γυθείου. Προϋπολογισμός έργου: 123.000 ευρώ.
3)      Εγκρίθηκε το κόστος επισκευής στο λιμάνι της Μονεμβασιάς. Προϋπολογισμός έργου: 119.300 ευρώ.
Στην συνάντηση αποσαφηνίστηκε επίσης ότι η ένταξη του Λιμένος Γυθείου στο πρόγραμμα κρουαζιέρας έχει ολοκληρωθεί και είναι προς υπογραφή στον αρμόδιο Υπουργό Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επισκεφτούν σύντομα το ενταγμένο πλέον λιμάνι κρουαζιέρας του Γυθείου και να είναι σε ανοιχτή επικοινωνία για όποιο θέμα μπορεί να προκύψει.