ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07/07/2014

Ο υπουργός Αναπληρωτής Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος επισκέφθηκε εντός του Σαββατοκύριακου (5-6/07/2014) τα Κέντρα Υγείας Βλαχιώτη και Νεάπολης, όπως και το Νοσοκομείο Μολάων. Συνομίλησε με εργαζόμενους καθώς και με πολίτες που ήταν εκείνη την ώρα παρόντες.
Το θέμα που έχει προκύψει με την έξαρση της Ελονοσίας στον δήμο Σκάλας, καθώς και η στήριξη νοσοκομείων και κέντρων υγείας, όπως και του ΕΚΑΒ ήταν στο επίκεντρο των συναντήσεων.
Ο κύριος Γρηγοράκος δεσμεύθηκε να σταθεί αρωγός στα δίκαια αιτήματα εργαζομένων και πολιτών, τόσο σε θέματα που αφορούν τον χώρο της Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΠΕΔΥ, ραντεβού με γιατρούς, ΕΚΑΒ κ.α.) όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με κοινωνικό-οικονομικά ζητήματα όπως η «μικρή ΔΕΗ», η τιμή εσπεριδοειδών της περιοχής κ.α.
Ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας επισκέφθηκε επίσης το Λογκανίκο, το Γεωργίτσι, το Καστόρι, τις Κροκεές, την Σκάλα, τον Ασωπό, τα Παπαδιάδιάνικα και τον Αγγελώνα όπου συζήτησε με πολίτες και τοπικούς άρχοντες για προβλήματα που απασχολούν τις περιοχές και υποσχέθηκε να είναι συνεισφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επίλυσή αυτών.