ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

ΔΤ 12/08/2014 - Συνάντηση εργασίας Υπουργού Αναπληρωτή Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο

Γραφείο Τύπου
Αναπληρωτή Υπουργού
Τρίτη 12/08/2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
O Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας κος Λεωνίδας Γρηγοράκος είχε συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ κο Θεόδωρο Παπαδημητρίου και τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» κο Ιώαννη Πετράκη, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Σύρου και των Κέντρων Υγείας.
Ο κος Γρηγοράκος ενέκρινε την οικονομική ενίσχυση του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου και την άμεση ενίσχυσή του με ιατρικό προσωπικό, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα κατά τη θερινή περίοδο, λόγω και της αυξημένης τουριστικής κίνησης στο χώρο ευθύνης του Νοσοκομείου Σύρου.
Παράλληλα σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες υποστήριξης του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας σε θέματα Δημόσιας Υγείας. Ο κος Γρηγοράκος θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Σύρου προκειμένου να συζητήσει με τους φορείς και να δώσει επιτόπου λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα στον χώρο της υγείας.
Επίσης ο Υπουργός Αναπληρωτής τόνισε ότι το Νοσοκομείο Σύρου θα ενταχθεί  κατά προτεραιότητα στο νέο σύστημα υποστήριξης κρίσιμων θεμάτων υγείας της νησιωτικής περιοχής του Αιγαίου (task force).