ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Με τέσσερις γιατρούς ενδυναμώνεται η ιατρική υπηρεσία στο Νοσοκομείο ΜεσολογγίουΤην ικανοποίηση του εκφράζει, με γραπτή του δήλωση, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, για την υλοποίηση της πρόσληψης τεσσάρων γιατρών στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.
«Οι υποσχέσεις του αν. Υπουργού Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου για την ενίσχυση με ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Μεσολογγίου γίνονται πραγματικότητα. Ήδη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την πρόσληψη τεσσάρων γιατρών, δύο αναισθησιολόγων και δύο μικροβιολόγων, οι οποίοι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ενταχθούν στην ιατρική υπηρεσία του νοσοκομείου.
Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται  στην υλοποίηση του σχεδιασμού, για την ενδυνάμωση του νοσοκομείου Μεσολογγίου έτσι όπως αυτός συμφωνήθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Γρηγοράκου, στο Μεσολόγγι.
Το σημαντικό όμως είναι ότι με την ένταξη αυτών των γιατρών στην ιατρική υπηρεσία θα περιοριστούν κατά πολύ οι διακομιδές ασθενών σε άλλα νοσοκομεία.
Κατά συνέπεια μπορούμε να ατενίζουμε, με περισσότερη αισιοδοξία, το μέλλον του νοσοκομείου, με απώτερο στόχο την περαιτέρω αναβάθμισή του, στηριζόμενοι στις σχέσεις συνεργασίας μεταξύ δήμου, εργαζομένων στο νοσοκομείο, φορέων και ηγεσίας του υπουργείου Υγείας».