ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Παρέμβαση Υπουργού Αναπληρωτή Υγείας κου Λεωνίδα Γρηγοράκου στο Mega Channel 11.09.2014

Description: Logo yyka


Γραφείο Τύπου
Αναπληρωτή Υπουργού
Πέμπτη 11/09/2014
ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΘΕΜΑ: Παρέμβαση Υπουργού Αναπληρωτή Υγείας κου Λεωνίδα Γρηγοράκου στο Mega Channel και στους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα.
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος φιλοξενούμενος στην πρωινή εκπομπή του Mega Channel «Κοινωνία ώρα Mega» και σχετικά με το θέμα του ιατρού από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, δήλωσε ότι: «Το θέμα το ξέρω πολύ καλά γιατί απασχολεί την δημοσιότητα από το 2009. Δεν πίστευα ποτέ ότι ένα κόμμα που θέλει να φαίνεται στην εξουσία με ένα διαφορετικό προφίλ, θα έμπαινε σε συγκρούσεις μικρογιατρών και μικροσυμφερόντων και θα αμφισβητούσε όλους τους θεσμούς της δικαιοσύνης, η οποία με ομόφωνες αποφάσεις τα τελευταία 4 χρόνια έχει αθωώσει τον γιατρό για οποιαδήποτε κατηγορία».
Ο κος Γρηγοράκος συμπλήρωσε επίσης ότι «έγινε ένα παιχνίδι μεταξύ του Ποταμιού και άλλου κόμματος, επειδή ήθελαν λίγη δημοσιότητα. Εγώ λοιπόν όταν πήρα τον φάκελο, επειδή ήξερα την ιστορία τον επανέπεμψα στη Νομική Υπηρεσία του Υπουργείου και ζήτησα περισσότερες διευκρινήσεις. Η Νομική Υπηρεσία του Υπουργείου μου απάντησε ότι πρέπει να προχωρήσω, διότι δεν υπάρχει καμία μα καμία αμφιβολία ότι ο γιατρός αυτός πρέπει να επανέλθει. Όλα τα δικαστήρια σε όλους του βαθμούς τον έχουν ομόφωνα απαλλάξει».
Τέλος ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι «δεν αμφισβητούνται οι θεσμοί» και ρώτησε «ποιες είναι οι ευθύνες του Υπουργού και του Υπουργείου Υγείας σε όλες τις κατηγορίες».


Στο βίντεο που ακολουθεί όλη η παρέμβαση του Υπουργού στην πρωινή εκπομπή: http://www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=243101&artTitle=grigorakos_ithele_dimosiotita_o_theodorakis_giafto_me_katigorei_