ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Πάτρα: Ανάγκη ο εκσυχρονισμός του ΕΣΥ για την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας 11 Οκτ 2014


Αρκετός πολιτικός κόσμος βρέθηκε το Σάββατο στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστήρ», στην ημερίδα που πραγματοποίησε ο τομέας υγείας του ΠΑΣΟΚ με θέμα: 
«Διάλογος για ένα κοινωνικά δίκαιο και αποτελεσματικό Εθνικό Σύστημα Υγείας». Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας την οποία παρακολούθησαν αρκετοί φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων υγείας, αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος. Ο κ. Γρηγοράκος στην ομιλία του τόνισε για τις νέες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και την ανάγκη προσαρμογής του ΕΣΥ σε αυτές.
Τόνισε ότι η υγεία θα πρέπει να παραμείνει ένα δημόσιο αγαθό και ότι ο καλύτερος τρόπος για την εξασφάλιση του, είναι ο εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ που όπως είπε αποτελεί  μια κατάκτηση του Ελληνικού λαού που φέρει τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο κ. Γρηγοράκος ήταν ο άνθρωπος που πριν από μερικές μέρες κέντρισε τα φώτα της δημοσιότητας όταν σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι εκλογές βρίσκονται προ των πυλών…

http://www.patrasevents.gr/article/131299-patra-anagki-o-isoxronismo-tou-esi-gia-tin-eksasfalisi-ti-dimosia-igeia
11 Οκτ 2014

Φωτογραφίες από την ημερίδα