ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Χαιρετισμός του Αν.Υπουργού Υγείας Λ.Γρηγοράκου σε ημερίδα του τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ 11 Οκτ 2014«Τελείωσε το αυτομαστίγωμα, η αυτοκριτική και η εσωστρέφεια. Τώρα οφείλουμε να στηρίξουμε το κόμμα και να φύγουμε μπροστά». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος στην ημερίδα που πραγματοποιεί στην Πάτρα ο Τομέας Υγείας του ΠΑΣΟΚ με θέμα «Διάλογος για ένα κοινωνικά δίκαιο και αποτελεσματικό Εθνικό Σύστημα Υγείας». 

Ο κ. Γρηγοράκος, αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, ζήτησε από τα παρευρισκόμενα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να βάλουν πλάτη «για να διατηρήσουμε ό,τι έργο κάναμε τα προηγούμενα χρόνια» και επισήμανε ότι κανείς δεν πρέπει και δεν μπορεί να εξοβελίσει το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο Αντ. Σαμαράς ούτε ο Αλ. Τσίπρας, όπως διεφάνη και το βράδυ στη Βουλή κατά την συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Ο κ. Γρηγορακος στην αρχή της ομιλίας του, δείχνοντας τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ στην αφίσα της εκδήλωσης, είπε ότι «αυτό πάντα έβγαινε και θα συνεχίσει να βγαίνει κάθε μέρα» τονίζοντας ότι το κόμμα θα συνεχίσει να ζει και κανείς δεν θα μπορέσει να το εξοβελίσει, μιλώντας ανοικτά για κλίμα διπολισμού μεταξύ της ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
«Να αφήσουμε τα αρχηγιλίκια και τα τιμάρια. Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από συνοχή και ομοιογένεια. Δεν μπορεί στην Κ.Ο. να συζητάμε αν θα πρέπει να στηρίξουμε το παλαιστινιακό κράτος ή για το τι θα κάνουμε εάν έρθει ο εμπολα και την ίδια στιγμή πηγαίναμε για ψήφο εμπιστοσύνης» είπε ο κ. Γρηγοράκος.
Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, είπε ότι «πήραμε μια ανάσα έως τον Φεβρουάριο, αλλά η μάχη συνεχίζεται για την κυβέρνηση». Εξέφρασε την ελπίδα μέχρι τότε, οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος να προχωρήσουν σε κινήσεις που θα αλλάξουν το κλίμα και θα οδηγήσουν σε εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

http://www.pelop.gr/?page=article&docid=206567&srv=6
11/10/2014