ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Ομιλία Αν. Υπουργού Υγείας Λ.Γρηγοράκου στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου. 26.09.2014

Ο Αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος, ήταν ο κύριος ομιλητής σε κομματική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Χαλάνδρι, που έγινε παρουσία του πρώην υπουργού Χρήστου Πρωτόπαπα και πολλών φίλων του κόμματος.
«Σε μια πολύ επιτυχημένη -για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην κεντροαριστερά-εκδήλωση στο Χαλάνδρι, παραβρέθηκε και μίλησε ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας και βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος. Το «παρών» έδωσε στην εκδήλωση ο υπεύθυνος παρακολούθησης κυβερνητικού έργου του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής Β’ Αθηνών Χρήστος Πρωτόπαπας όπως και πολλοί φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ.  Στην συνάντηση υπήρξε διάλογος για όλα τα θέματα που ταλανίζουν την κοινωνία, αλλά και τοπικά ζητήματα.
Ο Αν. Υπουργός Υγείας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα μεγάλο κόμμα και κλήθηκε να διαχειριστεί την χρεοκοπία της Ελλάδας. Έτσι γίναμε ένα μικρό κόμμα. Το 8% δείχνει ότι είμαστε ένα μικρό κόμμα. Ζωντανό όμως! Ζωντανό και μικρό που καλούμαστε όλοι εμείς να το κάνουμε και πάλι μεγάλο. Είμαστε εδώ μέσα άνθρωποι που έχουμε ζήσει την αλλαγή. Οφείλουμε να εξηγήσουμε στα παιδιά μας. Τα παιδιά δεν φοβούνται. Η νιότη δεν φοβάται. Πρέπει όμως εμείς να τους εξηγήσουμε, ότι δεν μπορούμε να βάλουμε την χώρα στον τροχό του «παρ’ τα όλα». Γιατί όποιος λέει «παρ’ τα όλα» και «τζάμπα όλα» είναι αυτός που δεν θέλει η χώρα να απεμπλακεί από το μνημόνιο».