ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Εγκαίνια από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκο, της Β’ ΜΕΘ του ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου».Γραφείο Τύπου
Αναπληρωτή Υπουργού
Σάββατο, 22/11/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, εγκαινίασε χθες τη Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», μαζί με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν η Αντιπεριφερειάρχης της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο Διοικητής της Γ΄ Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) Μακεδονίας, Δημοσθένης Ανδριόπουλος, οι Υποδιοικητές της Γ’ Υ.ΠΕ., Παναγιώτης Νάνος και Παναγιώτης Μπογιατζίδης, καθώς και εκπρόσωποι της διοίκησης και των εργαζομένων του νοσοκομείου.


Ο κύριος Γρηγοράκος κατά τον χαιρετισμό του ανέφερε: «Είμαι βαθιά συγκινημένος που στο νοσοκομείο το οποίο ξεκίνησα να ασκώ την ιατρική πλέον εγκαινιάζω τη δεύτερη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με δυναμική 12 κλίνες. Θέλω να σας διαβεβαιώσω για το εξής, ότι είναι δηλωμένη και στοχευμένη βούληση της κυβέρνηση, μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2015 να λειτουργούν με πλήρη ιατρονοσηλευτική στελέχωση 100 ακόμη κλίνες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Έχουμε εξασφαλίσει το κονδύλι που χρειάζεται και θα κάνουμε όλες τις κινήσεις που χρειάζονται για να υλοποιήσουμε την δέσμευση αυτή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη, που συνέβαλλε στο ποσοστό που του αναλογούσε στην προσπάθεια για να παραδοθεί η Μονάδα στον λαό της Βορείου Ελλάδος, την διοίκηση της Υ.ΠΕ. και την διοίκηση του Νοσοκομείου. Πρώτα και πάνω απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, υγειονομικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου που με τις προσπάθειες που καταβάλλουν, κρατούν τις παροχές υγείας προς τον Λαό σε υψηλό επίπεδο».


Φωτογραφίες