ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου για ασθενοφόρα στη Λακωνία

Γραφείο Τύπου
Αναπληρωτή Υπουργού
Παρασκευή 05/09/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την διάθεση δύο ασθενοφόρων για κάλυψη σημαντικών αναγκών στην περιοχή της Λακωνίας αποφάσισε η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης Μονάδων Υγείας. Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε η παραχώρηση δύο ασθενοφόρων οχημάτων από το Γ.Ν. Αττικής «Σισμανόγλειο-Αμ. Φλέμινγκ» και από το Π.Ε.Δ.Υ.-Μονάδα Υγείας Αλεξάνδρας στο ΕΚΑΒ.
Ο κύριος Γρηγοράκος, αρμοδιότητα του οποίου είναι το ΕΚΑΒ, συνέβαλλε στο πλαίσιο των καθηκόντων στην ταχύτερη διάθεση των δύο ασθενοφόρων σε Δήμους της Λακωνίας για κάλυψη σημαντικών αναγκών της περιοχής.
Το ένα όχημα διατέθηκε στο Κ.Υ. Νεάπολης Λακωνίας για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Ελαφονήσου που δεν είχε ασθενοφόρο.
Το δεύτερο στο Κ.Υ. Βλαχιώτη για πρόληψη και προστασία του πληθυσμού από μολυσματικά νοσήματα που παρουσίασαν έξαρση στην ευρύτερη περιοχή. Σημειώνεται ότι η εξυπηρέτηση των αναγκών αυτών θα γίνεται αποκλειστικά εντός των ορίων των εν λόγω δήμων.