ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015

Παρέμβαση Λ. Γρηγοράκου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Alpha σχετικά με την στάση της προέδρου της Βουλής


Δήλωση του βουλευτή  ΠΑ.ΣΟ.Κ., Λ. Γρηγοράκου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, στις 5 Αυγούστου 2015 αναφορικά με την στάση της Ζ. Κωνσταντοπούλου στη διάσκεψη των προέδρων για το ζήτημα της πλήρωσης των θέσεων του Εθνικού Συμβουλίου της Ραδιοτηλεόρασης
Από την στιγμή που η μητέρα της είναι στο ΕΣΡ και απευθείας κατέχει τη θέση του Προέδρου του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της ΕΡΤ καταλαβαίνετε ότι υπάρχει σύγκρουση αρμοδιοτήτων. Υπάρχει για άλλη μια φορά στο ελληνικό πολιτικό σύστημα το νόμιμο κα το ηθικό. Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι το ηθικό πρέπει να είναι κυρίαρχο. Η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν μπορεί να προεδρεύει της Βουλής των Ελλήνων. Συνεχίζει να κατέχει ένα «κουστούμι» το οποίο δεν μπορεί, είναι πολύ μεγάλο γι’ αυτή και ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να πάρει θέση γι’ αυτό το θέμα. Δεν μπορεί να αφήνει μια γυναίκα η οποία αντιτίθεται και είναι απέναντι σε οποιαδήποτε πορεία της κυβέρνησης προς την Ευρώπη. Είναι μια αντιευρωπαϊστρια, πιστεύει στη δραχμή. Ηγείται του «κόμματος της δραχμής».
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δήλωση πατώντας το παρακάτω σύνδεσμο:


Πηγή: Από το αρχείο της εκπομπής