ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Παρέμβαση Λεωνίδα Γρηγοράκου στο κανάλι Star και την εκπομπή Live U της Π. Τσαπανίδου. Δευτέρα, 30.11.2015Παρέμβαση Λεωνίδα Γρηγοράκου στο κανάλι Star και την  εκπομπή Live U της Π. Τσαπανίδου. Δευτέρα, 30.11.2015

Αναφορικά με την στάση των στελεχών της κυβέρνησης
Αναρωτιέμαι αν θυμούνται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι έκαναν το 2012 όταν εμείς ζητούσαμε συναίνεση. Ήταν στην πλατεία Συντάγματος με τους αγανακτισμένους. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μας αποκαλούσαν προσκυνημένους, δωσίλογους και γερμανοτσολιάδες.
Επειδή ο πρωθυπουργός και το σύνολο των μελών της κυβέρνησης παραπλανούν τον κόσμο και αναφέρονται πάλι στο PSI, εγώ θα κάνω ερώτηση στον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς και αν επιθυμούν να έρθουν στην βουλή σε προ ημερησίας συζήτηση για να μάθουν οι πολίτες την αλήθεια.
Αναφορικά με το ξεπούλημα των τραπεζών
Ας μας εξηγήσουν γιατί ξεπούλησαν το σύνολο των μετοχών των Ελληνικών τραπεζών που κατείχε το ΤΧΣ και στην ουσία παρέδωσαν τα πιστωτικά ιδρύματα έναντι ενός “πινακίου φακής” σε ξένους επενδυτές. Να απαντήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γιατί πούλησαν έναντι 1 δις. τραπεζικές μετοχές που πέρυσι άξιζαν 37 δις. ευρώ.
Αναφορικά με το κυβερνητικό αδιέξοδο
Ο ακροδεξιός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ, για μια ακόμα φορά εκτόξευε απειλές προς πάσα κατεύθυνση. Έχουν χάσει το μέτρο και την ψυχραιμία τους. Ο κ. Τσίπρας υποκρύπτει ανομολόγητες επιδιώξεις. Να βρει ο κ. Τσίπρας ποιοι είναι οι βουλευτές και οι υπουργοί, όπως είναι οι Υποδομών, Ενέργειας και Ναυτιλίας που στηλώνουν τα πόδια τους και εναντιώνονται σε οποιαδήποτε μεταρρύθμιση. Ο υπουργός Υγείας δεν υλοποιεί καμία απόφαση. Σήμερα δεν υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία στο ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση είναι θνησιγενής.
Για τα ψέματα Τσίπρα
Επειδή δεν μπορεί να βρει συναίνεση στο κόμμα του ο κ. Τσίπρας, ζητά συναίνεση από την αντιπολίτευση. Τώρα θυμήθηκε την συναίνεση ένας πρωθυπουργός που είναι ανυπόληπτος και αναξιόπιστος. Ο πρωθυπουργός δεν σεβάστηκε τον Ελληνικό λαό και του είπε ψέματα δύο φορές. Εξαπατά συστηματικά τον Ελληνικό λαό. Ας πει ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει. Αυτά που έκανε στον κ. Αλαβάνο νομίζει ότι θα τα κάνει και σε εμάς. Είναι πολύ μικρός πολιτικά. Ο κ. Τσίπρας υπέγραψε το χειρότερο μνημόνιο με το 90% να είναι φορομπηχτικά μέτρα.