ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Δελτίο Τύπου βουλευτή Λακωνίας, Λεωνίδα Γρηγοράκου. Δευτέρα, 17/10/2016

Λεωνίδας Γ. Γρηγοράκος
Βουλευτής  Λακωνίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2016


Ο βουλευτής Λακωνίας, κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ερώτηση με αρ. πρωτ. 436 από 17-10-2016 προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με τα προβλήματα στην πληρωμή ενιαίας και συνδεδεμένης ενίσχυσης για τους αγρότες του νομού Λακωνίας, λόγω σφαλμάτων στην τηλεπισκόπηση.

Τα ερωτήματα που θέτει στον Υπουργό, μετά από σχετικές καταγγελίες, αφορούν στην παροχή διευκρινήσεων για το μέγεθος των σφαλμάτων στην τηλεπισκόπηση ή στο γενικότερο σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ που εντοπίστηκαν στο νομό Λακωνίας καθώς και στον αριθμό των ενστάσεων που έγιναν αποδεκτές από το σύνολο των όσων κατατέθηκαν.

Για το λόγο αυτό, με την ερώτηση του, ο κ. Γρηγοράκος ζητά να πληροφορηθεί εάν η απόρριψη των υπόλοιπων ενστάσεων έγινε για λόγους ουσιαστικού περιεχομένου ή για τυπικούς και διαδικαστικούς. Επιπλέον, εάν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σκοπεύει να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να αρθούν τα προβλήματα της τηλεπισκόπησης και να δικαιωθούν οι αγρότες που έχουν δίκαια αιτήματα και έχουν υποστεί την συγκεκριμένη ταλαιπωρία.ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ