ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Τοποθέτηση Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στα "Παραπολιτικά". Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Τοποθέτηση Λεωνίδα Γρηγοράκου στην εφημερίδα "Παραπολιτικά"

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017


Το κυβερνητικό μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν εδράζεται μόνο στον εθνολαϊκισμό. Είναι εκτεθειμένο και σε μείζονα ζητήματα πολιτικής και ηθικής τάξης. Μετά την κυριαρχία του ακραίου κυνισμού και αμοραλισμού, το αποκαλούμενο «πλεονέκτημα της Αριστεράς» έγινε φύλλο και φτερό.
Η αποκάλυψη ότι ο υπουργός Άμυνας είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με έναν φυλακισμένο για διακίνηση ηρωίνης ισοβίτη, αντικειμενικά θέτει ζήτημα πολιτικής νομιμοποίησης του υπάρχοντος κυβερνητικού σχήματος.
Ο πρωθυπουργός οφείλει να αποπέμψει τον υπουργό Άμυνας. Η οποιαδήποτε ανοχή θα συνιστά συνενοχή απέναντι σε μια παντελώς ανάρμοστη πράξη. Ο κυβερνητικός εταίρος του κ. Τσίπρα Πάνος Καμμένος αποδεικνύεται ένα επικίνδυνο καρκινικό κύτταρο. Η αφαίρεσή του επιβάλλεται εδώ και τώρα.