ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Δήλωση Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπεύθυνου Τομέα Αυτοδιοίκησης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Πέμπτη, 13/7/2017Αθήνα, 13 Ιουλίου 2017

Δήλωση Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπεύθυνου Τομέα Αυτοδιοίκησης της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την ανακοίνωση Υπουργού Εσωτερικών αναφορικά με τη δημιουργία βάσης δεδομένων καταγραφής στοιχείων εργαζομένων στους Δήμους:

Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε με υπερηφάνεια πως δημιουργεί βάση δεδομένων, όπου θα καταγράφονται τα στοιχεία όλων των εργαζομένων στους Δήμους της χώρας.
Θα ήθελα να πληροφορήσω τον κ. Σκουρλέτη και την Κυβέρνηση, πως αυτή η βάση δεδομένων υπάρχει ήδη στο Υπουργείο Εσωτερικών από το 2014 και είναι έργο που έγινε από ομάδα στελεχών του υπουργείου, ύστερα από πρωτοβουλία μου ως Υπουργού Αναπληρωτή Εσωτερικών. Αναμφισβήτητα, η βάση αυτή χρειάζεται επικαιροποίηση. Η δουλειά, ωστόσο, που με θόρυβο ξεκινά ο κ. Σκουρλέτης, έχει ήδη γίνει.
Δυστυχώς, η απαξίωση των όσων έγιναν πριν τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν δηλώνει μόνο άγνοια και ανικανότητα αλλά και εσκεμμένη διαστρέβλωση της πραγματικότητας για προπαγανδιστικούς σκοπούς.