ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

Αναφορά βουλευτή Λακωνίας, Λεωνίδα Γρηγοράκου για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Παλαιοπαναγιάς, Δήμου Σπάρτης Λακωνίας με την παραβατικότητα των Ρομά. Δευτέρα, 16/10/2017

 

Κ.Ο. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ

    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ  

 
 

16 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΦΟΡΑ

 
Προς
τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη/Υπουργείο Εσωτερικών, κ. Ν. Τόσκα

ΘΕΜΑ: «Διαμαρτυρία Πολιτών Δημοτικού Διαμερίσματος Παλαιοπαναγιάς, Δήμου Σπάρτης Λακωνίας»

 

Κύριε Υπουργέ,

Σας προωθώ την επιστολή των πολιτών του Δημοτικού Διαμερίσματος Παλαιοπαναγιάς, Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, με την οποία διαμαρτύρονται για την τραγική κατάσταση την οποία βιώνουν εδώ και χρόνια, λόγω έντονης παραβατικότητας και επιθετικής συμπεριφοράς από Ρομά της περιοχής. Οι πολίτες νιώθουν παραμελημένοι από την πλευρά της Πολιτείας και ζητούν να δοθεί άμεση λύση ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Παρακαλώ να μας ενημερώσετε για τη θέση σας και τις ενέργειές σας σχετικά με το θέμα.

 

 

Ο Βουλευτής

 

 

Λεωνίδας Γρηγοράκος