ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

Συνάντηση Προέδρου Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Καζακστάν με Υφυπουργό Εξωτερικών του Καζακστάν. Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2017Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2017

Συνάντηση Προέδρου Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Καζακστάν με Υφυπουργό Εξωτερικών του Καζακστάν

O Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Καζακστάν κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος είχε εθιμοτυπική συνάντηση στη Βουλή με τον Υφυπουργό Εξωτερικών του Καζακστάν κ. Roman Vassilenko.
Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση σε Ελλάδα και Καζακστάν και διερεύνησαν τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας των δύο χωρών, ιδιαίτερα στον τομέα του εμπορίου.
Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και οι δύο πλευρές επεσήμαναν την ανάγκη πύκνωσης των επαφών μεταξύ των Κοινοβουλίων των δύο χωρών, ειδικά σε επίπεδο Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας, ώστε οι Βουλευτές να διαμορφώσουν πιο ολοκληρωμένη άποψη για την κατάσταση που επικρατεί στις δύο χώρες.