ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Δελτίο Τύπου Λ. Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας ΔΗΣΥ. Επερώτηση για τη δυσαρέσκεια των αγροτών από την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης. 8.12.2017


Λεωνίδας Γ. Γρηγοράκος
Βουλευτής  Λακωνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, 8  Δεκεμβρίου 2017

Επερώτηση με θέμα την δυσαρέσκεια που προκαλεί η αντι-αγροτική πολιτική της κυβέρνησης στους αγρότες κατέθεσαν χθες στη Βουλή είκοσι τρείς βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Λακωνίας, Λεωνίδας Γρηγοράκος. Με την εν λόγω επερώτηση οι βουλευτές ασκούν δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για μια σειρά πολιτικών που σχετίζονται με τη γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία, ενώ ζητούν να υπάρξουν άμεσες ενέργειες και μέτρα αναστροφής της καταστροφικής πορείας, με βάση ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επερώτησης.Από το πολιτικό γραφείο