ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

Δελτίο Τύπου Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Πέμπτη, 8 /3/2018Λεωνίδας Γ. Γρηγοράκος
Βουλευτής  ΛακωνίαςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018«Η σχέση που έχω μαζί σας μου δίνει πολλή δύναμη! Με εξοπλίζει με αντοχή και πίστη» είπε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, βουλευτής Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απευθυνόμενος στους πολιτικούς του φίλους και συναδέλφους από το χώρο της υγείας, που τον τίμησαν με την παρουσία τους στο γεύμα που παρέθεσε χθες το μεσημέρι στο εστιατόριο «Το Αυγό του Κόκκορα», στο Μεταξουργείο. Όλα τα κομματικά στελέχη και φίλοι του από το χώρο της υγείας ήταν εκεί. Όλες οι «γενιές» του ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο βουλευτής στο λόγο του. Μεταφέροντας το χαιρετισμό της Προέδρου Φώφης Γεννηματά, την προέτρεψε να είναι πάντα στις επάλξεις, τονίζοντας ότι «εμείς θα είμαστε όλοι εκεί να τη στηρίζουμε, γιατί ο χώρος το έχει ανάγκη για να υπάρξει». Σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα ασκώντας κριτική στον τρόπο άσκησης της εξουσίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εστιάζοντας στη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι η Δημοκρατία σήμερα στην Ελλάδα απειλείται και ο αγώνας για την επιβεβαίωσή της οφείλει να είναι καθημερινός, ενώ κατέληξε ότι η μοναδική διαφαινόμενη λύση για να μπορέσει να βγει η χώρα από τα αδιέξοδά της είναι οι εκλογές. Με πνεύμα αυτοκριτικής παραδέχθηκε ότι όταν ένα κόμμα βρίσκεται στην εξουσία για πολλά χρόνια, όπως συνέβη με το ΠΑΣΟΚ, είναι λογικό να κάνει λάθη. Προέτρεψε σε ομοψυχία, στήριξη των νέων ανθρώπων, της καινοτομίας και των μεταρρυθμίσεων, την αναμόρφωση του κράτους πρόνοιας, του κοινωνικού κράτους, της παιδείας, της υγείας και του επικαιροποιημένου προγράμματος του Κινήματος Αλλαγής για την έξοδο από την κρίση που περνάει η Χώρα. Την συγκέντρωση τίμησε με την παρουσία του και μίλησε για τα μεγάλα θέματα της υγείας που αντιμετωπίζει η χώρα ο υπεύθυνος υγείας ΚΟ ΔΗ.ΣΥ. Ιατρός, Βουλευτής Λάρισας Κώστας Μπαργιώτας.
Από το πολιτικό γραφείο