ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

Αναφορά στη Βουλή του Λ. Γρηγοράκου, Βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. σχετικά με τους 4ετείς και επί πτυχίω φοιτητές Ψυχολογίας του υπό κατάργηση Φ.Π.Ψ.


Κ.Ο. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ  

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
                                                                                         
                                                                  ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς  
Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κώστα Γαβρόγλου

ΘΕΜΑ: «Δικαίωμα τεταρτοετών και επί πτυχίω φοιτητών Τμήματος Φ.Π.Ψ. κατεύθυνσης Ψυχολογίας για περάτωση του προγράμματος σπουδών του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ »

Κύριε Υπουργέ,

Στη συνεδρία 11η/28-2-2018 της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ με θέμα: «Ακαδημαϊκή αναβάθμιση της Φιλοσοφικής Σχολής», αποφασίζεται μεταξύ άλλων η ένταξη του Τομέα Ψυχολογίας του Τμήματος Φ.Π.Ψ. στο λειτουργούν Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής. Ειδικότερα, όσοι δευτεροετείς και τριτοετείς φοιτητές της κατεύθυνσης Ψυχολογίας του Τμήματος Φ.Π.Ψ το επιθυμούν, κατόπιν αίτησής τους και με επιπλέον μαθήματα, θα μπορούν να ενταχθούν στο Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Οι τεταρτοετείς φοιτητές θα πάρουν πτυχίο από το υπό κατάργηση Τμήμα Φ.Π.Ψ.
Με το συνοδευτικό έγγραφο της Επιτροπής τεταρτοετών φοιτητών Φ.Π.Ψ. κατεύθυνσης Ψυχολογίας, σας γνωστοποιούμε το αίτημά τους για δικαίωμα περάτωσης του προγράμματος σπουδών του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, για όσους τεταρτοετείς και επί πτυχίω φοιτητές (ν+2 έτη) το επιθυμούν, κατά τον ίδιο τρόπο που θα ισχύει  για τους δευτεροετείς και τριτοετείς φοιτητές της κατεύθυνσης Ψυχολογίας του Τμήματος Φ.Π.Ψ.

Παρακαλείσθε να δείτε με ενδιαφέρον το αίτημα των εν λόγω φοιτητών και να μας ενημερώσετε για τις ενέργειές σας.

Ο Βουλευτής

Λεωνίδας  Γρηγοράκος