ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018

Δελτίο Τύπου Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας και υπεύθυνου κοινοβουλευτικού τομέα παιδείας της ΔΗΣΥ. Τρίτη, 29/9/2018

Λεωνίδας Γ. Γρηγοράκος
Βουλευτής  Λακωνίας


 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 
Τρίτη ,28 Αυγούστου 2018

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, Βουλευτής Λακωνίας και Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Παιδείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι θερμά συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους μαθητές που πέρασαν τη δύσκολη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων και πέτυχαν την είσοδό τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας! Απέκτησαν βιωματικά μια πρώτη γεύση του ρητού «τα αγαθά κόποις κτώνται» και συνειδητοποίησαν ότι τίποτα δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε όποιον βάζει στόχους και μοχθεί πραγματικά να τους επιτύχει! Η απόκτηση ακαδημαϊκής μόρφωσης θα διευρύνει τους πνευματικούς τους ορίζοντες και θα είναι το εφαλτήριό τους για το άλμα προς μια πιο ολοκληρωμένη ζωή.

Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στους μαθητές που δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αν και προσπάθησαν. Η ζωή θα τους προσφέρει πολλές ακόμα ευκαιρίες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.  Η αποτυχία, εξάλλου, πολλές φορές αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία, καθώς μας βοηθά  να αποτιμάμε το μέγεθος της προσπάθειας, τα λάθη αλλά και τα δυνατά μας σημεία, ενώ μας μαθαίνει να αγωνιζόμαστε για να ξεπερνάμε τις αναποδιές της ζωής.  

Συγχαρητήρια δικαιούνται και όλοι γονείς και οι εκπαιδευτικοί που στέκονται πάντα αρωγοί των παιδιών, στηρίζοντας τις προσπάθειες και τις θυσίες τους. 

Καλές σπουδές, καλή φοιτητική ζωή και καλή πρόοδο σε όλους!»

Από το πολιτικό γραφείο