ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

Παρέμβαση Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στην εκπομπή “Σήμερα ” (ΣΚΑΪ). Τετάρτη, 20/2/2019Παρέμβαση Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στην εκπομπή “Σήμερα ” (ΣΚΑΪ)


Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019Μαθήματα “πολακισμού” από τον ΣΥΡΙΖΑ
Καλύπτοντας έναν υπουργό σαν τον Πολάκη, η κυβέρνηση διδάσκει τον τυχοδιωκτισμό, τον χαφιεδισμό, τον φασισμό, τον “πολακισμό”. Έχετε ξαναδεί στην ιστορία του τόπου άλλους υπουργούς να συμπεριφέρονται κατ' αυτόν τον τρόπο; Αν αυτά που πρεσβεύει ο κ. Πολάκης δεν είναι πολιτική τύπου Καμόρα, τότε τι είναι; Ο Πρωθυπουργός διέλυσε το πολιτικό σύστημα παίρνοντας κάτι απολειφάδια χωρίς ταυτότητα από τον χώρο της κεντροαριστεράς και της ακροδεξιάς. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο θέλει να καταλάβει τον χώρο της Κεντροαριστεράς; Με τέτοιους ανθρώπους θα προασπίσει το προφίλ που θέλει να παρουσιάσει; Με υπουργούς που καθυβρίζονται στο υπουργικό συμβούλιο, που ανταλλάσσουν άκρως προσβλητικά για την πολιτική ζωή του τόπου μηνύματα; Δυστυχώς, έτσι ο κόσμος απογοητεύεται και οδηγείται στην ακροδεξιά.