ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στο ρ/σ Θέμα radio 104,6 fm στην εκπομπή “Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη”. Πέμπτη, 21/2/2019

Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ.  στο ρ/σ Θέμα radio 104,6 fm στην εκπομπή “Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη”


Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019


Παράταξη με γερές ρίζες το Κίνημα Αλλαγής

Οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές είναι απαξιωμένοι. Τόσο οι Γάλλοι σοσιαλιστές όσο και η γερμανική σοσιαλδημοκρατία ψάχνουν ψήφους. Λυπάμαι για λογαριασμό τους. Δεν μπορείς να ηγείσαι μιας εκδήλωσης ενός κόμματος, του οποίου οι βουλευτές ψήφισαν πριν λίγο καιρό υπέρ του Μαδούρο. Η κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι αυτή τη στιγμή η πιο συγκροτημένη κοινοβουλευτική ομάδα της Βουλής των Ελλήνων. Έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις νόμου, που πηγάζουν από το Πρόγραμμα Ελλάδα. Έχουμε δικό μας πολιτικό στίγμα και πολιτικές θέσεις. Την τεράστια ιστορία που έχουμε, δεν την αποποιούμαστε. Αντιθέτως, είμαστε μια παράταξη με γερές ρίζες στο παρελθόν, που θα προχωρήσει βαθιά στο μέλλον. Ο κ. Τσίπρας, με τις πολιτικές που εφαρμόζει αυτό το διάστημα, απογοητεύει τον κόσμο του κέντρου και οδηγεί ένα μέρος του εκλογικού σώματος στην ακροδεξιά.