ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019

Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στο ρ/σ Θέμα 104,6 fm. Πέμπτη, 28/3/2019


Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στο ρ/σ Θέμα 104,6 fm


Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019Τα εκλογικά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ
Τα γεγονότα είναι ξεροκέφαλα”, για να θυμηθούμε τον Φρανσούα Μιτεράν. Η χώρα βαδίζει στην έρημο, χωρίς να υπάρχει καμία προοπτική ανάκαμψης. Τα πάντα έχουν απονεκρωθεί, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για την ανάπτυξη και ο κ. Τσίπρας “αγρόν αγοράζει”, πιστεύοντας ότι με την στρατηγική “περάστε κόσμε, ελάτε να φτιάξουμε γέφυρες” θα σωθεί. Στην Ευρώπη υπάρχουν δύο συντεταγμένα κόμματα, το Λαϊκό και το Σοσιαλιστικό. Οι Σοσιαλιστές έχουν ένα καθαρό πρόγραμμα, που δεν έχει σχέση με τις “γέφυρες” του κ. Τσίπρα. Οι γέφυρες χωρίς θεμέλια δεν έχουν καμία τύχη. Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει το γνωστό επικοινωνιακό παιχνίδι που στήνει -αυτή τη φορά ότι δήθεν παλεύει για τα λαϊκά συμφέροντα με την προστασία της πρώτης κατοικίας- πιστεύοντας ότι έτσι θα αλιεύσει ψήφους. Στη πραγματικότητα, ο κ. Τσίπρας οπισθοχώρησε, υιοθετώντας συμβιβαστικές λύσεις με τους δανειστές. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει σε μια διχαστική προεκλογική περίοδο γεμάτη ψέματα και κατηγορίες εναντίον των αντιπάλων, ενώ δεν υπάρχει καμία στρατηγική εξόδου από την κρίση. Αναρωτιέμαι τι έχουν να πουν τα στελέχη του στον Έλληνα πολίτη για να τους ψηφίσει.


Ξεκάθαρο το μήνυμα που εκπέμπει το Κίνημα Αλλαγής
Στο έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, το Σαββατοκύριακο, όλοι μαζί, θα εκπέμψουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα, με καθαρές θέσεις, αφήνοντας πίσω τις αμφισημίες του παρελθόντος. Θα είμαστε ένα ενιαίο κόμμα, που θα έχει εκλέξει τα όργανά του. Θα πάμε συντεταγμένοι και συσπειρωμένοι στις εκλογές και πιστεύω ότι θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών. Όλοι θα υπηρετήσουμε τον ενιαίο φορέα και την κοινή μας στρατηγική, διότι είναι αδήριτη ανάγκη να προκριθεί και να υλοποιηθεί το δικό μας εθνικό σχέδιο. Δεν είμαστε με τις δυνάμεις του κρατισμού, του λαϊκισμού και των συντεχνιών, που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό θα το προβάλουμε στο συνέδριό μας, για να μπορέσει να μας εμπιστευτεί ξανά ο ελληνικός λαός. Το μήνυμά μας είναι ξεκάθαρο και είναι αυτό των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών: “It's time”. Ήρθε δηλαδή η ώρα να επιστρέψουν στην κοιτίδα τους όλοι όσοι εξαπατήθηκαν από τον κ. Τσίπρα και την παρέα του. Εμείς είμαστε για τους πολλούς, όχι για τους λίγους.