ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019

Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στην εκπομπή “Σήμερα” (ΣΚΑΪ). Παρασκευή, 29/3/2019Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στην εκπομπή “Σήμερα” (ΣΚΑΪ)


Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019Η ανάκαμψη του Κινήματος Αλλαγής
Θεωρώ ότι η Νέα Δημοκρατία θα εισπράξει το μεγαλύτερο μερίδιο της αρνητικής ψήφου στον Τσίπρα. Το αρνητικό φορτίο στην κοινωνία αυτή την στιγμή είναι πολύ μεγάλο. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν και κατά πόσο η Νέα Δημοκρατία θα μπορέσει να κεφαλαιοποιήσει την αντίδραση που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα λόγω των πρωτόγνωρων ψεμμάτων που έχουν ειπωθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ όλο αυτό το διάστημα. Από την άλλη, εμείς βλέπουμε την ανάκαμψη του κόμματός μας στις περιοδείες μας στη χώρα αλλά και στον νομό όπου εκλεγόμαστε. Εξάλλου είχα ήδη εκφράσει την πεποίθησή μου ότι το Κίνημα Αλλαγής θα κατακτήσει διψήφιο ποσοστό στις επικείμενες εκλογές. Οι παλαιοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, που είχαν απογοητευτεί και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ευπρόσδεκτοι. Θέλουμε να γυρίσουν πίσω, για να μπορέσουμε και εμείς, ξανά από την αρχή, να παγιώσουμε τα γερά θεμέλια ενός δημοκρατικού σοσιαλιστικού κόμματος, που βρίσκεται στο μπλοκ των Ευρωπαϊκών δυνάμεων. Ο Frans Timmermans θα έρθει την Κυριακή στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής διότι πιστεύει σ' εμάς. Στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα περιθωριοποιημένο κόμμα στην Ευρώπη, δεν το θέλει κανείς. Δεν μπορεί ο λύκος να γίνει σκυλί συνοδείας. Είναι γεγονός ότι με το έκτακτο συνέδριο θα έχουμε τη δυνατότητα να ομογενοποιηθούμε περισσότερο. Και βεβαίως, ο πράσινος ήλιος θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής.Ο Παύλος Πολάκης εκφράζει απόλυτα τον Πρωθυπουργό της χώρας
Τις δεκαετίες του 1980 και 1990 οποιοσδήποτε υπουργός έκανε αντίστοιχα λάθη με εκείνα του κ. Πολάκη θα είχε πάει “νύχτα” στο σπίτι του. Στην περίπτωση του σημερινού Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας το παιχνίδι είναι στημένο. Θεωρώ ότι είναι αντικείμενο άλλων καταστάσεων. Ο κ. Τσίπρας τον εργαλειοποιεί, χρησιμοποιεί τον Πολάκη σας πολιτικό πιόνι εναντίον οποιουδήποτε διαφωνεί. Δεν σέβεται καθόλου την κοινοβουλευτική του ομάδα. Γι' αυτό και έχει συμπεριλάβει στο Υπουργικό Συμβούλιο αρκετούς εξωκοινοβουλευτικούς.