ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στην εκπομπή “Καλημέρα” (ΣΚΑΪ). Κυριακή, 14/4/2019Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στην εκπομπή “Καλημέρα” (ΣΚΑΪ)


Κυριακή, 14 Απριλίου 2019Βαρβαρότητα η πολιτική χωρίς ηθική
Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν μια καταστροφική συμφωνία, που προέκυψε χωρίς διάλογο με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις του τόπου και τους Έλληνες πολίτες. Ο κ. Τσίπρας δέσμευσε τη χώρα και δυστυχώς στο μέλλον δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά πράγματα, δεν θα μπορέσουμε να αναστείλουμε τα όσα έχουν γίνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε τη μακεδονική υπηκοότητα και τη γλώσσα σε κάποιους, που δεν έχουν καμία σχέση με την ιστορία και τη φιλοσοφία της Ελλάδος. Αυτή είναι η αλήθεια. Λυπάμαι που η διεθνής κοινότητα προτείνει για το βραβείο Nobel ένα πρόσωπο που έφερε τη χώρα στα πρόθυρα του γκρεμού, στη συνέχεια έκανε τη μεγάλη κωλοτούμπα, ενώ νοιάζεται μόνο για το προσωπικό του συμφέρον. Η πολιτική χωρίς ηθική είναι βαρβαρότητα.


Η μοναδική αλήθεια είναι οι πράξεις
Θα ζητήσουμε εξηγήσεις από τη Δικαιοσύνη για τη σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Novartis. Θα πάμε μέχρι τέλους. Εμείς δεν “παίξαμε” με τον Αμβρόσιο, που εκπροσωπεί τη Χούντα, την ακροδεξιά και τον ρατσισμό στην Ελλάδα. Η μοναδική αλήθεια είναι οι πράξεις. Και οι πράξεις δείχνουν ότι κάποιοι άνθρωποι πάνε και με το “Διάβολο”, προκειμένου να πάρουν σταυρούς. Στο Κίνημα Αλλαγής είμαστε πολύ περήφανοι που κρατήσαμε όρθια τη χώρα. Είναι κάτι που πληρώσαμε πολύ ακριβά. Γι' αυτό, την επόμενη μέρα των εκλογών, όπως κάθε φορά, θα βάλουμε μπροστά το συμφέρον της χώρας.