ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

Σημείο παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στο ρ/σ Παραπολιτικά 90,1 fm και το δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο. Δευτέρα, 8/4/2019Σημείο παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στο ρ/σ Παραπολιτικά 90,1 fm και το δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο


Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019


Η εκδήλωση του Τσίπρα για την προοδευτική συμμαχία απέπνεε καθεστωτισμό και πολιτική μούχλα
Ο ελληνικός λαός δεν τρώει άλλο κουτόχορτο. Βλέποντας το πολιτικό και εκλογικό του ναυάγιο, ο κ. Τσίπρας προσπαθεί τώρα να βρει ένα κοινό σημείο με τις προοδευτικές δυνάμεις, στην προσπάθεια να παρατείνει την παραμονή του στην εξουσία. Παρακολουθώντας τη φιέστα του Τσίπρα για την “προοδευτική συμμαχία” θυμήθηκα το βαθύ, κουρασμένο ΠΑΣΟΚ. Η εκδήλωση του Σαββάτου απέπνεε καθεστωτισμό και πολιτική μούχλα. Λυπάμαι για τους πρώην συντρόφους μου, γιατί δεν σεβάστηκαν τη διαδρομή τους και ανταλλάσσουν την παρουσία τους με θώκους εξουσίας. Ο κ. Τσίπρας τάζει πολλά ενώ τα σχέδιά του είναι άθλια. Αυτά που έλεγε για το παλαιό και σάπιο πολιτικό σύστημα ήταν λόγια στον αέρα”. Αν η κύρια προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να πάρει όλα τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που έχουν μια συγκεκριμένη πορεία, αξιοπιστία και φερεγγυότητα τα τελευταία χρόνια, του τους χαρίζουμε. Σε ό,τι αφορά τον κ. Θεοχαρόπουλο, του αξίζει ο χλευασμός. Ο ίδιος, επειδή δεν είχε καμία προσβασιμότητα στο εκλεκτορικό σώμα, δεν μπορούσε να βγει βουλευτής. Γι΄ αυτό και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ. Εύχομαι ο κ. Τσίπρας να καταπολεμήσει τη διαπλοκή, το παλαιό και το σάπιο σύστημα με το “νέο αίμα” που πήρε: τον Τζουμάκα, τον Ραγκούση, την Ξενογιαννακοπούλου, τον Κοτσακά, τον Σπίρτζη, τον Κουρουμπλή.