ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019

Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔH.ΣΥ. στον ρ/σ XFM 94,3 fm. Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019


Σημεία συνέντευξης  Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον ρ/σ XFM 94,3 fm


                                                       Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019


Η σκευωρία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την υπόθεση Novartis
Στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να κρύψουν άλλα σκάνδαλα, όπως την υπόθεση Πετσίτη, και δίνουν με δόσεις διάφορα πράγματα που τους βολεύουν. Είμαι φίλος του Ανδρέα Λοβέρδου και τον στηρίζω μέχρι θανάτου. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι καθαρός και τον ενέπλεξαν σε μια σκευωρία, την οποία ο ίδιος κατήγγειλε, που θα φέρει κακά αποτελέσματα σε εκείνους που τη δημιούργησαν. Θυμάμαι την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή, όταν κλήθηκε να απολογηθεί για την υπόθεση Novartis, όπου υπογράμμισε ότι η ίδια η δημοκρατία έχει το περιθώριο να πάρει μέτρα για την αποκατάστασή της αλλά και για την αποκατάσταση της υπόληψης ανθρώπων, που σύρθηκαν στη λάσπη από μια κυβέρνηση που δεν έχει όρια. Μια κυβέρνηση που πέταξε λάσπη σε ανθρώπους. Κατηγόρησε τον κ. Σημίτη και τώρα, που αποδείχθηκε ότι δε βρέθηκε τίποτα μεμπτό για τον πρώην Πρωθυπουργό, δε βγήκε κανείς να ζητήσει μια συγγνώμη. Γι αυτή τη σκευωρία με τη Novartis θα διωχθούν ποινικά. Για να δείτε πόσο ανέντιμα χειρίζονται τις καταστάσεις, έχουν βάλει ψηλά τον πήχη στα σκάνδαλα, για να κρύψουν όλα αυτά που θέλουν να κάνουν εναντίον του ελληνικού λαού. Δε θα ξεχάσω ποτέ στη Βουλή το δάκρυ ενός αξιολογότατου δικαστή και υπηρεσιακού πρωθυπουργού, του κ. Πικραμμένου και τον υπουργό Πολάκη απέναντί μου να γελάει. Αυτό είναι από τα πιο απαράδεκτα που έχω δει στην πολιτική μου διαδρομή. Ο κ. Πικραμμένος να καταθέτει και ο Πολάκης να γελάει. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάει εκεί που ήταν, στο 4%.


Μονόδρομος για την επαναφορά της κανονικότητας στη χώρα το ισχυρό Κίνημα Αλλαγής
Το Κίνημα Αλλαγής με το πρόγραμμά Ελλάδα θα κάνει προσπάθεια ώστε να απελευθερωθεί η χώρα από μια ομάδα “κακοποιών”, η οποία “ξερίζωσε” βάναυσα την ψυχή των Ελλήνων τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό. Ο κ. Τσακαλώτος είχε το θράσος να πει ότι δεν τους ενδιαφέρει η μεσαία τάξη. Μετά το έκτακτο συνέδριο ομογενοποίησης του Κινήματος Αλλαγής, ξεκινάμε την Κυριακή περιοδείες σε όλη τη χώρα για να γνωστοποιήσουμε στους πολίτες το πρόγραμμά μας, τις αποφάσεις του συνεδρίου μας. Ταυτόχρονα, θέλουμε να ακούσουμε τους Έλληνες πολίτες, τους οποίους στενοχωρήσαμε τα προηγούμενα χρόνια και πιθανόν να προσβάλαμε τα πιστεύω τους. Γι' αυτό πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη. Πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να επιστρέψουν στο Κίνημα Αλλαγής, στην κοιτίδα της σοσιαλδημοκρατίας και του μεταρρυθμιστικού κέντρου. Το  διψήφιο ποσοστό στο Κίνημα Αλλαγής είναι μονόδρομος,  για να μπορέσουμε να επαναφέρουμε τη χώρα και τη δημοκρατία στην κανονικότητα.