ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019

Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στο NEO EPSILON, στην εκπομπή “Αποκαλυπτικό Δελτίο”. Δευτέρα, 1/4/2019


Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στο NEO EPSILON, στην εκπομπή “Αποκαλυπτικό Δελτίο”


Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019Το Κίνημα Αλλαγής προχωράει συντεταγμένα
Στο συνέδριο ήταν όλοι εκεί. Το ΠΑΣΟΚ έχει αναλάβει τις ευθύνες του. Τα “αζήτητα” τα έχουμε στείλει εκεί που πρέπει. Με το συνέδριο του Σαββατοκύριακου έχουν εκλεγεί όλα τα όργανα του κόμματος. Το Κίνημα Αλλαγής προχωράει συντεταγμένα, με ένα καθαρό πολιτικό λόγο. Είμαστε ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, το οποίο πιστεύει στη δημοκρατία, στο κοινωνικό κράτος, στην κοινωνική αλληλεγγύη, σε αυτούς που έχουν περιθωριοποιηθεί από την κρίση, στους μικρομεσαίους, στους μικροεπαγγελματίες. Πιστεύει ότι το κράτος πρέπει να στηρίξει τους αδύναμους, τους φοιτητές, κλπ. Ο Τσακαλώτος είπε στη Βουλή ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν τους ενδιαφέρει η μεσαία τάξη. Εμάς μας ενδιαφέρει η μεσαία τάξη, μας ενδιαφέρει ο μέσος Έλληνας, μας ενδιαφέρει ο φτωχός. Ο ΣΥΡΙΖΑ, που με τις διάφορες “γέφυρες” ήθελε να καταλάβει με “ρεσάλτο” τον χώρο μας, απέτυχε. Εξάλλου, όπως είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, πρόκειται για τον “γραφικό μίμο του Ανδρέα Παπανδρέου, που του προσβάλλει την μνήμη”.


Αμφιλεγόμενο το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
Ας δούμε ποιοι απαρτίζουν τώρα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, που στο παρελθόν στήριξε ολόκληρο προεκλογικό αγώνα καθυβρίζοντας το ΠΑΣΟΚ για δήθεν ταύτιση με τη διαπλοκή. Ήμουν στη Siemens, όπου ο Παπαδημούλης, ο Λαφαζάνης και ο Κωνσταντόπουλος ανέκριναν επί μια μέρα τον Σωκράτη Κόκκαλη. Και τώρα, που έχουν τον γιο του στο ψηφοδέλτιό τους, τι μας λένε; Για ποια διαπλοκή μιλάμε; Όλα αυτά ο κόσμος έχει μάτια και τα βλέπει, έχει κρίση και τα καταλαβαίνει. Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής δεν είμαστε με τις ελίτ της διαπλοκής, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.