ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

Σημείο παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπ. βουλευτή Λακωνίας του Κινήματος Αλλαγής στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100,3 fm. Πέμπτη, 20/6/2019Σημείο παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπ. βουλευτή Λακωνίας του Κινήματος Αλλαγής στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100,3 fm


Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019Ψήφος ανοχής” για την εξασφάλιση της κυβερνησιμότητας
Τα πράγματα είναι δύσκολα. Η Λακωνία είναι μια κατεξοχήν συντηρητική περιοχή. Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται πολύ ψηλά, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπό κατάρρευση και το Κίνημα Αλλαγής προσπαθεί να διατηρήσει την έδρα. Το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής είναι ο πολιτικός χώρος που πάντοτε θέτει τη χώρα πάνω από οτιδήποτε. Γι αυτό και “πλήρωσε το μάρμαρο” δυσανάλογα. Και αυτή τη φορά θα δώσουμε “ψήφο ανοχής”, προκειμένου να κυβερνηθεί η χώρα. Δεν δέχομαι όμως να μην μάθουμε κάποια στιγμή γιατί έφτασε η χώρα στη χρεοκοπία. Θέλω να ακούσω την αυτοκριτική της Νέας Δημοκρατίας.