ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου, Βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στον ρ/σ «24/7», στην εκπομπή του Βασίλη Σκουρή. Τρίτη, 11/6/2019Σημεία συνέντευξης  Λεωνίδα Γρηγοράκου,
Βουλευτή Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης 
στον ρ/σ «24/7», στην εκπομπή του Βασίλη Σκουρή


                                                 Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

Μία από τα ίδια οι προγραμματικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα

Η προγραμματική πρόταση του κ. Τσίπρα σήμερα ήταν  ίδια με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Γνωρίζοντας ο Πρωθυπουργός ότι δεν πρόκειται ποτέ να υλοποιήσει όσα εξαγγέλλει, αφού θα είναι στην αντιπολίτευση, είπε ό,τι ήθελε. Αν η χώρα εξακολουθούσε να έχει έναν τέτοιο Πρωθυπουργό, σίγουρα θα χρεοκοπούσε. Μας έφερε ήδη μια φορά στα όρια της χρεοκοπίας εκείνο το περίεργο εξάμηνο με το Βαρουφάκη. Αν έμενε και τώρα στην κυβέρνηση, η χρεοκοπία της χώρας θα ήταν βέβαιη. Ήδη βρισκόμαστε σε στάσιμη χρεοκοπία. Έχουμε ακόμα capital control, οι τράπεζες δεν έχουν να δώσουν δάνεια, δεν αποτελούν μοχλό ανάπτυξης. Όταν λένε και οι διεθνείς οργανισμοί ότι η οικονομία της χώρας έχει ξεφύγει, δε μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι και χαρούμενοι. Είμαστε σε μια χώρα που είναι καταχρεωμένη και έχουμε μια κυβέρνηση που θεωρεί τις επενδύσεις «μιάσματα». Έχει εξαφανίσει τη μεσαία τάξη. Ο κ. Τσακαλώτος μάλιστα είχε πει ότι αυτοί είναι που πρέπει να «πληρώσουν το μάρμαρο», γιατί αυτοί «τα έφαγαν» τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα προσπαθούν να την προσεταιριστούν. Μα ποια μεσαία τάξη; Δεν υπάρχει πια, την έχουν διαλύσει. Όσο για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, απ΄ ό,τι είδα έχουν βάλει όλα τα «παιδιά» του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο στόχος του Κινήματος Αλλαγής για τις εκλογές

Ο στόχος του Κινήματος Αλλαγής για τις εθνικές εκλογές είναι να ξεπεράσει το ποσοστό που έφερε στις ευρωεκλογές. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να βρεθούμε σε ρόλο καταλύτη μετεκλογικά. Αυτή τη στιγμή  δε μπορούμε να μιλάμε για συνεργασίες. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε μια σωστή δομική αντιπολίτευση, για το καλό της χώρας.