ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον ρ/σ Αθήνα 98,4 FM και το δημοσιογράφο Ηλία Κανέλλη. Δευτέρα, 3/6/2019


Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον ρ/σ Αθήνα 98,4 FM και το δημοσιογράφο Ηλία Κανέλλη


Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

Ζητείται λογική και ψυχραιμία
Το Κίνημα Αλλαγής αυτή τη στιγμή χρειάζεται λογική και ψυχραιμία. Δεν χρειαζόταν να γίνει η συγκεκριμένη κίνηση τη δεδομένη πολιτική συγκυρία. Δεν χρειαζόταν να γίνει αυτό το Σάββατο. Θα μπορούσαμε να το είχαμε συζητήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το Σαββατοκύριακο καταφέραμε να επισκιάσουμε, με μια κακή στιγμή του κινήματος μας, την μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, που έχει καταδικαστεί για την αλαζονεία και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Δεν ξέρω τι μήνυμα θέλει να στείλει η κ. Γεννηματά. Δεν το έχουμε συζητήσει στα όργανα. Ξέρω όμως ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι μια αξιόλογη προσωπικότητα, ένας πολιτικός που έχει βάλει πλάτη στα δύσκολα, ένας άνθρωπος που έχει δώσει λύσεις στα δυσκολότερα προβλήματα της χώρας, όταν περνούσε τη μεγάλη κρίση. Οι προοδευτικές δυνάμεις του τόπου αλλά και η ίδια η χώρα χρειάζονται την παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου, που είναι μοναδική. Ελπίζω ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν γρήγορα. Πρέπει να πέσουν οι τόνοι. Πιστεύω ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να διατυπώσω ευθέως τη γνώμη μου για τους πολιτικούς χειρισμούς στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία σε αυτά τα πράγματα. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να πιστεύω ότι τα όσα συνέβησαν υπαγορεύονται από κοντόφθαλμες και απαίδευτες επιλογές. Πρέπει να πάμε ενωμένοι, να αφήσουμε στην άκρη τα λάθη του Σαββατοκύριακου. Έρχονται εθνικές εκλογές και το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να πάει μπροστά. Ο χώρος του μεταρρυθμιστικού κέντρου πρέπει να έχει θετική συμβολή και συνδρομή στην οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση.