ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019

Δελτίο Τύπου Λεωνίδα Γρηγοράκου, Βουλευτή Λακωνίας της Δημοκρατικης Συμπαράταξης. Παρασκευή, 7/6/2019


Λεωνίδας Γρηγοράκος


Βουλευτής Λακωνίας 
Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Παιδείας
της Δημοκρατικής Συμπαράταξης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠαρασκευή, 7 Ιουνίου 2019


Στα παιδιά που ξεκίνησαν τη δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη και καλή επιτυχία! Στις εξετάσεις αυτές, που αποτελούν την κορύφωση μιας πολύχρονης προσπάθειας, να δώσετε έναν αγώνα με όλες σας τις δυνάμεις αλλά με ηρεμία και χωρίς άγχος. Εύχομαι η διαδρομή που διανύσατε μέχρι να φτάσετε εδώ, να έχει το τέλος που επιθυμείτε και αγωνιστήκατε γι αυτό. Το καλό αποτέλεσμα θα βοηθήσει το μέλλον σας αλλά δεν θα το καθορίσει. Τα εφόδια που έχετε αποκτήσει στη διάρκεια της σχολικής σας ζωής, όπως και αυτά που δια βίου θα αποκτάτε, είναι ο εξοπλισμός για να διεκδικείτε με επάρκεια το καλύτερο για τον εαυτό σας, με σκοπό τη διαρκή σας εξέλιξη. Καλή δύναμη, επίσης, στους εκπαιδευτικούς που φώτισαν το δρόμο σας και στις οικογένειές σας, που στέκονται δίπλα σας όλα αυτά τα χρόνια, πολύτιμοι αρωγοί των προσπαθειών σας. 

Από το πολιτικό γραφείο