ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019

Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο ρ/σ «Παραπολιτικά Fm 90.1», στην εκπομπή «Weekend on line», με το δημοσιογράφο ΔημήτρηΤάκη. Σάββατο, 8/6/2019.
Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου,
βουλευτή Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο ρ/σ «Παραπολιτικά Fm 90.1», στην εκπομπή «Weekend on line», με το δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη


Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019


Καθοριστικές οι ερχόμενες εκλογές για το μέλλον της χώρας αλλά και του Κινήματος Αλλαγής

Σκοπός του Κινήματός μας είναι να σταθεροποιήσουμε τη θέση μας και να πάμε δυνατοί σε αυτές τις εκλογές, που είναι καθοριστικές για το μέλλον της πατρίδας αλλά και το δικό μας, ως πολιτικού χώρου. Θέλουμε να είμαστε ο χώρος της Κεντροαριστεράς που θα την εκφράζει, όπως το έχει κάνει για πολλά χρόνια. Αντικειμενικά, ο πολιτικός μας χώρος έχει προσφέρει πολλά στην πατρίδα ενώ  έχει «πληρώσει το μάρμαρο» περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον και αυτό είναι άδικο για εμάς.

Στόχος νίκης για το Κίνημα Αλλαγής το διψήφιο ποσοστό στις εκλογές

Πρέπει να είμαστε παρόντες στης επόμενη Βουλή, που θα έχει πολλά πράγματα να κάνει για το μέλλον της χώρας,  για την αλλαγή όλου του πολιτικού σκηνικού και την επιστροφή στην κανονικότητα. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε ή τουλάχιστον ότι θα πλησιάσουμε πολύ το στόχο μας στις εκλογές. Αν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά για εμάς, θα δημιουργηθεί εσωστρέφεια στο κόμμα μας. Ο λαός με την ψήφο του είναι αυτός που θα καθορίσει την ισχύ μας. 

Η Ελλάδα δεν πρέπει να μείνει ακυβέρνητη την επόμενη μέρα των εκλογών

Το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι καθοριστικό για το τι πρόκειται να κάνει το Κίνημα Αλλαγής στη συνέχεια. Κάποια πράγματα χρειάζεται να γίνουν στη χώρα. Θέλω η Ελλάδα την επόμενη μέρα των εκλογών να έχει κυβέρνηση. Αυτή τη στιγμή, όμως, δε μπορούμε να συζητάμε για μετεκλογικές συνεργασίες του Κινήματος Αλλαγής, πιθανολογώντας. Προέχει να φέρουμε  ένα καλό ποσοστό. Από εκεί και πέρα, τα αρμόδια κομματικά όργανα είναι αυτά που θα αποφασίσουν για το τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα. Η Ελλάδα, πάντως, δεν πρέπει να μείνει ακυβέρνητη.