ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπ. βουλευτή Λακωνίας Κινήματος Αλλαγής στον τ/σ Open Beyond TV, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7:00». Τετάρτη, 19/6/2019Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπ. βουλευτή Λακωνίας Κινήματος Αλλαγής στον τ/σ Open Beyond TV, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7:00»


Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019


Τα επικοινωνιακά τερτίπια του Τσίπρα
Ο Πρωθυπουργός εργαλειοποιεί ό,τι είναι δυνατόν να τον βοηθήσει επικοινωνιακά, γιατί νομίζει ότι το δυνατό του χαρτί είναι η επικοινωνία. Έτσι έκανε και στην περίπτωση της τραγωδίας στο Μάτι, που ρωτούσε πότε πέταγαν τα αεροπλάνα, ενώ είχαμε 120 νεκρούς. Στην περίπτωση των τουρκικών προκλήσεων, ο κ. Τσίπρας, αντί διακόπτει τις προγραμματισμένες περιοδείες του στα νησιά και να κάνει δηλώσεις κάτω από μια ελιά έξω από το Μαξίμου, θα μπορούσε να επικοινωνήσει έστω και τηλεφωνικά με τους αρχηγούς των υπόλοιπων κομμάτων. Νομίζω ότι αυτό ήταν ένα επικοινωνιακό show το οποίο δεν πέρασε στον κόσμο.


Υπολογίσιμες οι δηλώσεις του Σημίτη στην "Καθημερινή"
Να υπενθυμίσω ότι η περιβόητη υπόθεση για τις φρεγάτες του πολεμικού ναυτικού, που αφορούσε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, αρχειοθετήθηκε από την Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες και δεν μίλησε κανείς. Όταν ένας σοβαρός πρώην πρωθυπουργός μιλάει, κάτι έχει να πει. Ένας από αυτούς ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, που ό,τι έλεγε είχε ουσία και το έλεγε λιτά και σμιλεμένα. Αυτό έκανε και ο κ. Σημίτης με το άρθρο του στην Καθημερινή την προηγούμενη Κυριακή. Είπε ότι όταν η Ελλάδα είναι σε πολιτική αστάθεια, τότε οι Τούρκοι βρίσκουν ευκαιρία να δημιουργήσουν θέμα στο Αιγαίο. Η Ελλάδα πρέπει να διαχειριστεί με προσοχή μια τέτοια κατάσταση. Χρειάζεται μια πολιτική “ήρεμων νερών” στο Αιγαίο. Η Τουρκία είναι μια χώρα η οποία βρίσκεται σε δεινή θέση. Αυτή τη στιγμή έχει 5 εκατομμύρια πρόσφυγες, έχει τεράστιες κοινωνικές ανισότητες. Αυτά τα προβλήματα ο κ. Ερντογάν προσπαθεί να τα εξαγάγει στο εξωτερικό της χώρας. Η Ελλάδα δεν πρέπει να απαντά σε τέτοιου είδους προκλήσεις.