ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019

Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στο ρ/σ Real fm 97.8, στους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη. Παρασκευή, 14/6/2019Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στο ρ/σ Real fm 97.8, στους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία ΚασίμηΠαρασκευή, 14 Ιουνίου 2019


Ο κύβος ερρίφθη”
Νομίζω ότι στις δημοσκοπήσεις αποτυπώνεται η πραγματική εικόνα, ενώ μέχρι τις εκλογές, τουλάχιστον στον νομό Λακωνίας, η διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου κόμματος θα αυξηθεί. Το πρώτο κόμμα αντλεί κάποιο “αέρα” νικητή από τα πρόσφατα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων στην κοινωνία που πάει πάντα με τον νικητή. Αυτό δεν ανατρέπεται εύκολα και δεν ευνοεί ούτε το τρίτο κόμμα.


Βιωματική η σχέση μου με τους Λάκωνες πολίτες
Έχουμε μπροστά έναν δύσκολο αγώνα. Εγώ βασίζομαι στην προσωπική σχέση που έχω με τον νομό μου, τη Λακωνία. Η ευρύτερη αποδοχή από τους συμπολίτες στο πρόσωπό μου σχετίζεται με τη βιωματική σχέση που έχω αναπτύξει μαζί τους. Πάντα σήκωνα το τηλέφωνο σε όποιον με χρειαζόταν. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Είμαι γιατρός και για μένα οι άνθρωποι δεν έχουν χρώμα.


Τρίτο κόμμα το Κίνημα Αλλαγής
Οι επιπτώσεις της απουσίας του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής ήταν ένα μεγάλο “ταρακούνημα”, το οποίο όμως πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί. Το συγκεκριμένο γεγονός συζητήθηκε στα αρμόδια όργανα, όπου αποφασίσαμε ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι και να προχωρήσουμε ενωμένοι. Ας ευχηθούμε ότι δεν θα έχει επιπτώσεις στις επικείμενες εκλογές. Νομίζω ότι το Κίνημα Αλλαγής θα διατηρήσει και θα ξεπεράσει το ποσοστό των ευρωεκλογών. Ο στόχος μας είναι το διψήφιο ποσοστό. Ωστόσο, ένα ποσοστό λίγο πιο πάνω από εκείνο που πετύχαμε στις ευρωεκλογές δεν θα μας στενοχωρήσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε την τρίτη εντολή, καθώς η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στα πρόθυρα της αυτοδυναμίας. Ας ευχηθούμε τα καλύτερα για τον τόπο. Πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση την επόμενη μέρα των εκλογών.