ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπ. βουλευτή Λακωνίας του Κινήματος Αλλαγής στο ρ/σ Τσιρίγο 105,6 fm. Παρασκευή, 5/7/2019


Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπ. βουλευτή Λακωνίας του Κινήματος Αλλαγής στο ρ/σ Τσιρίγο 105,6 fm


Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019


«Παρόν» το Κίνημα Αλλαγής στην αλλαγή σελίδας της χώρας 
Ο κ. Τσίπρας κυβέρνησε τη χώρα επί τεσσεράμισι χρόνια με φοβερές αυταπάτες. Η χώρα πρέπει να γυρίσει σελίδα. Ως ένα σοβαρό κόμμα του μεταρρυθμιστικού κέντρου και της σοσιαλδημοκρατίας, το Κίνημα Αλλαγής, ακόμα κι αν η Νέα Δημοκρατία εξασφαλίσει την αυτοδυναμία, θα συναινέσει προκειμένου η επόμενη κυβέρνηση να κάνει τις απαραίτητες κοινωνικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις. Θα στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις εκείνες οι οποίες θα βοηθήσουν τη χώρα να ξεπεράσει τα μεγάλα αδιέξοδα που δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Θα καταψηφίσει όμως ό, τι έχει αρνητικό αντίκτυπο στο κοινωνικό κράτος και στον πολίτη.

Διαχρονική η σχέση αγάπης και σεβασμού με τους Λάκωνες πολίτες 
Θα ήθελα, πηγαίνοντας στην κάλπη, να σκεφτεί ο Λάκωνας πολίτης αν ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ως βουλευτής, ήταν χρήσιμος στον νομό και αν οι δράσεις και η κοινωνική του προσφορά ήταν ανάλογες με τις δυνατότητες που υπήρχαν. Νομίζω ότι με διακρίνουν η σοβαρότητα, η ωριμότητα και η μετριοπάθεια που χρειάζεται η πολιτική σκηνή του τόπου. Στις 7 Ιουλίου ζητάω από τους συμπολίτες μου να επιβεβαιώσουν την πολυετή αμφίδρομη σχέση αγάπης και σεβασμού που έχουμε. Τους υπόσχομαι για άλλη μια φορά ότι ούτε θα τους προδώσω ούτε θα χαθώ από δίπλα τους. Αυτός είναι ο όρος που διατηρώ διαχρονικά και που με το πέρασμα του χρόνου δυναμώνει όλο και περισσότερο.