ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

Σημείο παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπ. βουλευτή Λακωνίας του Κινήματος Αλλαγής στο ρ/σ Αντέννα Νότιας Ελλάδας 97,2 fm. Παρασκευή, 5/7/2019


Σημείο παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπ. βουλευτή Λακωνίας του Κινήματος Αλλαγής στο ρ/σ  Αντέννα Νότιας Ελλάδας 97,2 fm

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019


Διαφορετική η προεκλογική περίοδος για τις εκλογές της 7ηςΙουλίου
Η προεκλογική περίοδος για τις εθνικές εκλογές ήταν υποτονική. Ήταν διαφορετική απ’ όλες τις προηγούμενες προεκλογικές περιόδους που έχω ζήσει τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας χάσει των αγώνα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, έχει «κατεβάσει τα χέρια». Η προεκλογική περίοδος ήταν αισθητή μόνο σε τοπικό επίπεδο. Την Κυριακή θα έχουμε αλλαγή πολιτικού σκηνικού. Ο Τσίπρας προχθές στον ΣΚΑΪ έδειξε αμετανόητος, δεν ζήτησε ούτε μια συγγνώμη. Το Κίνημα Αλλαγής είναι το μοναδικό αντίβαρο στη συντήρηση. Γι’ αυτό με την εξασφάλιση ενός σημαντικού ποσοστού στις επικείμενες εκλογές θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που θα εφαρμόσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να στρέψουμε την Ελλάδα σε μια σταθερή και προοδευτική πορεία.