ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπ. βουλευτή Λακωνίας του Κινήματος Αλλαγής στο ρ/σ Adelin107,3 fm Κύθηρα. Πέμπτη, 4/7/2019


Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπ. βουλευτή Λακωνίας του Κινήματος Αλλαγής στο ρ/σ Adelin107,3 fm Κύθηρα


Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019


Ειλικρινής και εποικοδομητική η σχέση μου με τους Λάκωνες πολίτες
Από την πολύχρονη ενασχόλησή μου με την πολιτική έχω κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό των Λακώνων πολιτών και έχω ανταποδώσει με διάφορους τρόπους την αγάπη αυτή. Νομίζω ότι η σχέση μου με τους πολίτες ήταν και παραμένει ειλικρινής και εποικοδομητική. Άλλες φορές τα κατάφερα, άλλες όχι. Σίγουρα όμως δεν υπήρξε δόλος σε ό,τι έκανα, γιατί πρόκειται για μια πορεία αγάπης, φιλίας, συντροφικότητας. 


Οι άμεσες δεσμεύσεις μου ως βουλευτής της Λακωνίας
Δυστυχώς, με τον ΣΥΡΙΖΑ η Λακωνία βίωσε την εμπειρία της απομάκρυνσης του Τμήματος Νοσηλευτικής από την Σπάρτη. Δεσμεύομαι, αν εκλεγώ βουλευτής, ότι την επόμενη μέρα θα καταθέσω τροπολογία για την επαναφορά της Σχολής στη Σπάρτη. Το δεύτερο που θα κάνω θα είναι να στηρίξω τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα της Λακωνίας. Θέλω να στηρίξω όσο μπορώ τους αγρότες στο πλαίσιο πιστοποίησης του ελαιόλαδου, της ελιάς και των παραγώγων.  Συγχρόνως θέλω να βοηθήσω τον κτηνοτροφικό τομέα. Η επίλυση του ζητήματος των εισαγωγών κρεάτων και κτηνοτροφικών προϊόντων αποτελεί μεγάλο στοίχημα. Όλα αυτά πρέπει να διασφαλιστούν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως κατάφερε να κάνει η Ευρωβουλευτής μας, Εύα Καϊλή με τη φέτα. Τέλος, πρέπει και θα προσπαθήσω να διασφαλίσω την εύρυθμη λειτουργία των δύο νοσοκομείων του νομού.