ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019

Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπ. βουλευτή Λακωνίας του Κινήματος Αλλαγής στο ρ/σ amagi.gr. Κυριακή, 30/6/2019Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπ. βουλευτή Λακωνίας του Κινήματος Αλλαγής στο ρ/σ amagi.gr


Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019


Δύσκολη η μάχη του Κινήματος Αλλαγής για την έδρα στη Λακωνία
Το 2015 έδωσα μια μεγάλη μάχη για την τρίτη έδρα με αντίπαλο τη Χρυσή Αυγή. Το ίδιο κάνω και τώρα, μόνο που αντίπαλος μου είναι η Νέα Δημοκρατία, για την οποία η Λακωνία είναι ένας προνομιακός νομός. Για να πάρει το Κίνημα Αλλαγής την έδρα στη Λακωνία χρειάζεται ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Διπλάσιο από το πανελλαδικό ποσοστό της παράταξης. Είμαι αισιόδοξος ότι η Λάκωνες θα είναι πάλι μαζί μου. Μπορεί να ήμουν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και τώρα να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, όμως στη Λακωνία ο ρόλος μου είναι υπερκομματικός. Είναι κοινωνικός. Πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία του τόπου. Δεν πήγα ποτέ απέναντι στα ήθη και τα έθιμα της Λακωνίας και δεν αρνήθηκα ποτέ να βοηθήσω τους ανθρώπους, από όποιο χώρο κι αν προέρχονταν.


Το Κίνημα Αλλαγής κρατήθηκε ζωντανό στις ευρωεκλογές
Σχετικά με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, θεωρώ ότι το Κίνημα Αλλαγής «ούτε γέλασε, ούτε δάκρυσε». Κρατηθήκαμε ζωντανοί. Είχαμε πολλά προβλήματα και συνεχίζουμε να έχουμε. Δεν προλαβαίνουμε όμως να λύσουμε όλα τα προβλήματά μας. Σίγουρα υπάρχουν θέματα που θα πρέπει να συζητήσουμε αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει μετά τις εκλογές. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε την πολυτέλεια της εσωστρέφειας.