ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τρίτη, 7 Μαΐου 2019

Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στο NEO EPSILON, στην εκπομπή “Αποκαλυπτικό Δελτίο”. Δευτέρα, 6/5/2019


Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στο NEO EPSILON, στην εκπομπή “Αποκαλυπτικό Δελτίο”



Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019



Ανήθικος ο βίος και η πολιτεία του κ. Τσίπρα
Ο κ. Τσίπρας είναι κυνικός, αμοραλιστής, “πολακιστής”. Ο φοβερός λαϊκιστής, που κατά τα άλλα τα είχε βάλει με την ελίτ, βγαίνει και λέει στον λαό “πουλάτε το νερό, πουλάτε τη ΔΕΗ, σε λίγο θα πουλήσετε και την Κομοτηνή”. Κοροϊδεύει τον κόσμο. Η πολιτική του κ. Τσίπρα δεν συνάδει ούτε με το ήθος της Αριστεράς ούτε με εκείνο της ηγεσίας μιας Ευρωπαϊκής χώρας. Οι πολιτικοί πρέπει να υποδεικνύουν σεμνότητα, γιατί ο ελληνικός λαός περνάει δύσκολες στιγμές. Ο Πρωθυπουργός είχε το θράσος, μετά τον θάνατο 100 ανθρώπων, να κάνει ιδιωτικές διακοπές σε κότερο. Για κανέναν ηγέτη του κόσμου οι διακοπές δεν είναι ιδιωτική υπόθεση. Κάποτε οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ είχαν “πάρει φωτιά” για τον Τσουκάτο, που είχε πάει στο κότερο του κ. Κόκκαλη.


Οι αποκρουστικοί “γυρολόγοι”
Το ήθος του κ. Θεοχαρόπουλου το δείχνει το γεγονός ότι, ενώ ήταν βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και άρα όχι εκλεγμένος, δεν παραιτείται. Χαρίζουμε λοιπόν στον ΣΥΡΙΖΑ όλους τους “γυρολόγους” που πήρε στην αγκαλιά του. Είναι θλιβερό που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζονται με αυτούς, όπως και με τον “πολακισμό”, δηλαδή με τον αριστερό φασισμό.


Η καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 26ης Μαΐου
Το μήνυμα για τις εκλογές της 26ης Μαΐου είναι: “ισχυρό Κίνημα Αλλαγής”. Μόνο έτσι θα μπορέσει να επιδράσει καταλυτικά στις επόμενες πολιτικές εξελίξεις, ούτως ώστε να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα, στα οποία οδηγήθηκε από τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ”. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά, για να πάμε γρήγορα σε εκλογές και να μην μπορέσει να επηρεάσει το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρα το επόμενο χρονικό διάστημα. Το 2014, συμπλέοντας με τη Χρυσή Αυγή, με “την πάνω και κάτω πλατεία” και με τον Πάνο Καμμένο έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Στη συνέχεια μας έβαλε σε ένα αχρείαστο μνημόνιο, που μας κόστισε 100 δις ευρώ, όπως αναφέρει ο κ. Ρέγκλινγκ. Συγχρόνως απαξίωσε τη δημόσια περιουσία βάζοντάς την υποθήκη για 100 χρόνια. Μείωσε την αξία της ΔΕΗ από τα 2,5 δις το 2014, στα μόλις 300 εκατομμυρίων σήμερα, ενώ παρουσιάζει ζημιές άνω των 900 εκατομμυρίων ευρώ. Αύξησε την ιδιωτική δαπάνη των πολιτών για το φάρμακο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει μπροστά του όλα όσα έκανε το προηγούμενο διάστημα, διότι “το ψέμα έχει κοντά ποδάρια”.