Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Έδωσα τον Όρκο του Ιπποκράτη και τον τηρώ σε κάθε τομέα της ζωής μου. Η ιατρική δεν είναι μόνο επιστήμη, είναι και στάση ζωής». «Υπήρξα πάντοτε δίπλα στον άνθρωπο, δίπλα σας και θα παραμείνω για όσο μου επιτρέψουν οι δυνάμεις μου»

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου

O Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος συναντήθηκε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπο Αθανασίου και στη συνέχεια με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ Γιώργο Βέη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης με τον κ. Βέη βρέθηκε ο Καθορισμός της διαδικασίας επιλογής των προς μετάταξη ή μεταφορά υπαλλήλων, των κριτηρίων επιλογής και κατάταξής τους, καθώς και του τρόπου μοριοδότησης τους για την εφαρμογή του Προγράμματος Εθελοντικής Ενδοαυτοδιοικητικής Κινητικότητας, όπως αυτή προκύπτει και από το ΦΕΚ (Αρ. Φ. 334, 13/2/2014).

Ο κ. Γρηγοράκος στάθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο ΑΣΕΠ, ενώ ο κύριος Βέης του εξέφρασε τις απόψεις του τόσο για τον καλύτερο δυνατό τρόπο της εθελοντικής Ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας όσο και για βελτιώσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Στην συνάντηση με τον κ. Αθανασίου επισημάνθηκε η σημαντικότατη συμβολή της Δικαιοσύνης στην διαδικασία της κινητικότητας.