ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου

O Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος συναντήθηκε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπο Αθανασίου και στη συνέχεια με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ Γιώργο Βέη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης με τον κ. Βέη βρέθηκε ο Καθορισμός της διαδικασίας επιλογής των προς μετάταξη ή μεταφορά υπαλλήλων, των κριτηρίων επιλογής και κατάταξής τους, καθώς και του τρόπου μοριοδότησης τους για την εφαρμογή του Προγράμματος Εθελοντικής Ενδοαυτοδιοικητικής Κινητικότητας, όπως αυτή προκύπτει και από το ΦΕΚ (Αρ. Φ. 334, 13/2/2014).

Ο κ. Γρηγοράκος στάθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο ΑΣΕΠ, ενώ ο κύριος Βέης του εξέφρασε τις απόψεις του τόσο για τον καλύτερο δυνατό τρόπο της εθελοντικής Ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας όσο και για βελτιώσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Στην συνάντηση με τον κ. Αθανασίου επισημάνθηκε η σημαντικότατη συμβολή της Δικαιοσύνης στην διαδικασία της κινητικότητας.