ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Φωτογραφίες από τη συμμετοχή στην εκπομπή "Επικαιρότητα" της Δημόσιας Τηλεόρασης

Φιλοξενούμενος των Οντίν Λιναρδάτου και Σταυρούλας Χριστοφιλέα. Μαζί του στο πάνελ ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς. "19/11/2013 Δημόσια Τηλεόραση".
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου

12/11/2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, υπό τον Υπουργό Αναπληρωτή Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο. Σ’ αυτήν μετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Εμμανουήλ Αγγελάκας, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Ευστράτιος Σιμόπουλος, όπως και εκπρόσωποι συναρμόδιων φορέων.

 Θέμα της σύσκεψης ήταν η μεταφορά αρμοδιοτήτων και Υπηρεσιών του Ταμείου Σεισμοπλήκτων (ΤΑΣ), Ταμείου Πυροπλήκτων (ΤΑΠ) και Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Βορείου Ελλάδος (ΥΑΣΒΕ) από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα κι αποφασίστηκε η επιτάχυνση της διαδικασίας μεταφοράς των αρμοδιοτήτων, πάντα υπό το πρίσμα της εποικοδομητικής συνεργασίας των εμπλεκόμενων φορέων.