Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Έδωσα τον Όρκο του Ιπποκράτη και τον τηρώ σε κάθε τομέα της ζωής μου. Η ιατρική δεν είναι μόνο επιστήμη, είναι και στάση ζωής». «Υπήρξα πάντοτε δίπλα στον άνθρωπο, δίπλα σας και θα παραμείνω για όσο μου επιτρέψουν οι δυνάμεις μου»

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου

27/02/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών διευκρινίζει ότι σε σχέση με την τροπολογία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σάββα Αναστασιάδη , στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών «Ενσωμάτωση της Οδηγίας 2013/1/ΕΕ…» που σχετίζεται με τις περιπτώσεις συμβάσεων μίσθωσης έργου, αφορά μόνο εργαζόμενους και όχι παραδοτέα έργα, όπως η αντιπολίτευση θέλει να παρουσιάσει.
Διαβεβαιώνουμε για άλλη μια φορά ότι, η τροποποίηση που εμπεριέχεται αφορά μόνο τους απασχολούμενους με συμβάσεις έργου και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με παραδοτέα έργα ή οτιδήποτε παρόμοιο που οδηγεί σε αρνητικούς συνειρμούς.

Το Υπουργείο Εσωτερικών προασπίζεται την τήρηση της νομιμότητας του Συντάγματος και του Δικαίου. Οτιδήποτε μπορεί να φέρει οσμή σκανδάλου, συγκάλυψης, ανομίας και διαφθοράς δεν είναι αποδεκτό από την κυβέρνηση και κυρίως, δεν είναι αποδεκτό από την ελληνική κοινωνία.