ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

Δελτίο Τύπου

Δευτέρα 24/03/2014

Δελτίο Τύπου


Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε τo Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Μαρτίου, ο Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος στο Άγιο Όρος, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση στον εορτασμό της μνήμης των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στην Ιερά Μονή Ξηροποτάμου.

Κατά την επίσκεψή του ο Υπουργός Αναπληρωτής συναντήθηκε στις Καρυές με τον Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αρίστο Κασμίρογλου καθώς και με τον Πρωτεπιστάτη της Ιεράς Κοινότητος. Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις Ιερές Μονές Παντοκράτορος, Ιβήρων και Ξηροποτάμου.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της μνήμης των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, ο Υπουργός Αναπληρωτής τόνισε τη σημασία και την αδιάλειπτη επί χίλια και πλέον χρόνια προσφορά του Αγίου Όρους στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.