ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Δελτίο Τύπου

Τρίτη 25/03/2014

Ο Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος εκπροσωπώντας την κυβέρνηση βρέθηκε στην Κεφαλονιά εν όψει του διπλού εορτασμού της 25ης Μαρτίου.
Ο κ. Γρηγοράκος παρέστη στην Δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας. Κατόπιν παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων στον κήπο του Νάπιερ, όπου κατέθεσε στεφάνι. Εν συνεχεία παρακολούθησε την παρέλαση που έγινε στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.
Στη συνέχεια μετέβη στο Ληξούρι όπου επισκέφθηκε το νοσοκομείο και το γηροκομείο της περιοχής, ενώ είχε επαφές με Θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς του νησιού.