ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Παρουσίαση του βιβλίου του Αν.Υπουργού Υγείας και υποψήφιου βουλευτή Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκου.


22/01/2015
Ο Αν. Υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, παρουσίασε το βιβλίο του με τίτλο: «Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Αναπνευστική ανεπάρκεια και μηχανική αναπνοή. Πριν- κατά- μετά» στον Πολυχώρο εκδηλώσεων "Ερατώ" στη Σκάλα Λακωνίας.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η φιλόλογος, συγγραφέας και Δρ. Παν/μίου Πελοποννήσου Μεταξία Παπαποστόλου και ομιλητές ο Παθολόγος - Ηπατολόγος και Δρ. Παν/μίου Αθηνών Χρήστος Αναστασάκος, ο Συντονιστής Δ/ντής Κέντρου Αναπνευστικής Ανεπάρκειας (Κ.Α.Α) Γ.Ν. Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η ΣΩΤΗΡΙΑ" Δημήτρης Βελδέκης, ο Δήμαρχος Ευρώτα και Ιατρός Αναισθησιολόγος Γ.Ν. Λακωνίας Γιάννης Γρυπιώτης, ο Συντονιστής Δ/ντής Νευρολογικού Τμήματος Γ.Ν Αθηνών "Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Ε.Ε.Σ." και Δρ. Παν/μίου Αθηνών και Γλασκώβης Θωμάς Θωμαΐδης, η Ορθοπαιδικός Χειρούργος Γ.Ν. Αττικής "ΚΑΤ" και Δρ. Παν/μίου Πατρών Ευγενία Παπαδάκου και η Συντονίστρια Δ/ντρια Παθολογικής Κλινικής, Γ.Ν. Λακωνίας Καλλιόπη Ρηγάκη.

Φωτογραφίες